Изграждане на сондажи за вода в област Велико Търново

Търсите професионално изграждане на содажи за вода във Велико Търново и Търновска област? Екипът на Геохидропроект ЕООД има богат опит във всички райони на страната.

Област Велико Търново се намира в Централна България и е известна с разнообразната си геология. Регионът има смесица от седиментни и метаморфни скали, като основните скални образувания са пясъчници, мергели, варовици и конгломерати. Дълбочината на подземните води варира в зависимост от геоложките характеристики на района.

Регионът на Велико Търново е известен с богатите си подземни водни ресурси, което прави сондажите популярен избор за получаване на чиста вода за различни цели. В тази статия ще предоставим малко конкретна информация за сондажи и подземни води в област Велико Търново.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж във Велико Търново и окръга?

Област Велико Търново разполага със значителни запаси от подпочвени води. Основните водоносни хоризонти са разположени в седиментните скали с дълбочина от 50 до 150 метра. Качеството на подпочвените води като цяло е добро и може да се използва за различни цели като питейна вода, напояване и промишлени процеси.

Качеството на подпочвените води в областта е много по-добро от това на ВиК доставчиците. Сондажът превъзхожда стандартното водоснабдяване не само по отношение на минералния състав на водата – той е автономно съоръжение и не се влияе от външни фактори.

Сондажите са популярен начин за достъп до подземни водни ресурси във Великотърновска област. Сондажните услуги могат да бъдат персонализирани според специфичните нужди на клиентите. Процесът на пробиване обикновено включва пробиване на дупка в земята и инсталиране на корпус, последвано от поставяне на помпа за извличане на водата.

Област Велико Търново разполага с богати ресурси на подземни води и сондажите са ефективен начин за достъп до тези ресурси. Ако търсите надежден доставчик на сондажни услуги в област Велико Търново, потърсете нашия екип за професионална консултация. 

Геохидропроект ЕООД извършва услуги на територията на всички населени места в областта: Бяла черква, Горна Оряховица, Долна Оряховиця, Дебелец, Еленеа, Златарица, Килифарево, Лясковец, Павликени, Полски тръмбеш, Свищов, Стражица, Сухиндол и други.

Какви са цените за геофизично проучване за вода във Велико Търново?

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg