Изграждане на сондажи за вода в Кюстендил и областта

Като опитни специалисти по изграждането на сондажи за вода, ние разбираме критичната роля на достъпа до надеждни водоизточници в тази област. В Геохидропроект ЕООД предлагаме професионални сондажни услуги, съобразени с уникалните нужди на клиентите в област Кюстендил. Нашият експертен екип използва модерни техники и оборудване, за да осигури прецизни и ефективни сондажни операции.

Провеждаме подробно геофизично проучване, за да оценим взаимодействието между реките и подземните води. Това ни помага да идентифицираме потенциални зони за презареждане и да разберем движението и наличието на подземни водни ресурси.

Кюстендилският регион е благословен с наличието на няколко реки, сред които река Струма, река Рилска и река Земен. Тези реки оказват значително влияние върху наличието и подхранването на подпочвените води.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Кюстендил и окръга?

Оценка на обекта: Ние извършваме задълбочени оценки на обекта, като вземаме предвид фактори като геоложки условия, хидрогеоложки данни и близост до реки. Тази оценка ни помага да определим оптималните места за пробиване на сондажи.

Техники за сондиране: В зависимост от геоложкия състав на района, ние използваме различни техники за сондиране, включително ротационно сондиране, ударно сондиране или други специализирани методи. Нашият екип е опитен в адаптирането към различни геоложки формации, за да достигне желаните водоносни водоносни хоризонти.

Конструкция на сондаж: По време на процеса на сондиране ние изграждаме сондажа, като използваме висококачествени материали и обшивка, за да поддържаме неговата стабилност и да предотвратим замърсяване от околните образувания.

Инсталиране на помпа: След като сондажът е завършен, ние инсталираме надеждни и ефективни помпени системи, които извличат подпочвените води от водоносните хоризонти и ги доставят на повърхността за различни цели.

Геохидропроект ЕООД извършва услуги във всички населени места в областта: Бобов дол, Дупница, Рила, Сепарева баня, Бобошево, Кочериново и други.

Какви са цените за проучване и изграждане на сондажи за вода в Кюстендил?

Като цяло подземните води в област Монтана са с добро качество с ниски нива на замърсители. Въпреки това могат да възникнат промени в състава на водата поради геоложки фактори и човешки дейности. Подпочвените води от сондажи в региона обикновено се използват за напояване, поене на добитък, битови цели и промишлени приложения. Цената се определя от локацията на водата, както и от необходимите съоръжения за пробиване.

Цени за предварително геофизично проучване:

Дълбочина Една точка Всяка следваща точка
До 100 метра
440 лв.
220 лв.
До 200 метра
660 лв.
330 лв.
До 300 метра
880 лв.
440 лв.
До 500 метра
1100 лв.
550 лв.
До 800 метра
2200 лв.
-

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg