Изграждане на сондажи за вода в Плевен и областта

Търсите надежден и ефективен източник на подземни води в област Плевен, България? Сондажите за вода са идеалното решение за вас. С дългогодишен опит опит, нашата компания предоставя висококачествени сондажни услуги, за да ви осигури достъп до чисти и надеждни подземни водни маси.

Плевенска област е разположена в централната част на Северна България и има разнообразен геоложки строеж. Регионът е богат на природни ресурси, включително минерали, термални води и пресни подземни води.

Геоложкият строеж на Плевенска област се характеризира с наличието на различни скални образувания като варовици, пясъчници, мергели и глини. Тези образувания могат да повлияят на качеството и количеството на подземните води в региона.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Плевен и окръга?

За да ви помогне да получите достъп до чисти и надеждни подземни води, нашата компания предлага широка гама от сондажни услуги в област Плевен. Нашият екип от експерти използва модерно сондажно оборудване и техники за пробиване дълбоко в земята и извличане на вода.

Като цяло подпочвените води в Плевенска област са с добро качество и ниски нива на замърсяване. Важно е обаче водата да се тества редовно, за да се гарантира, че е безопасна за пиене и други употреби. Можем също така да ви посъветваме относно подходящите системи за пречистване

За да се определи цена за цялостно изграждане на съоръжението, нашият екип от експерти ще извърши задълбочена оценка на обекта, за да определи най-доброто място за сондиране. Ние вземаме предвид фактори като геология, хидрология и достъпност, за да осигурим оптимални резултати от сондирането.

Геохидропроект извършва услуги на територията на всички населени места в Плевенска област: Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Славяново, Червен бряг и други.

Какви са цените за геофизично проучване за вода в Плевен?

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg