Изграждане на сондажи за вода в Разград и областта

Търсите ли надежден и ефективен начин за достъп до чиста и прясна подпочвена вода за вашия дом, бизнес или селскостопански нужди? Сондажите са доказан метод за достъп до подпочвените води, а Разград и областта е чудесно място за такъв тип проекти поради благоприятните геоложки условия.

Разград се намира в североизточната част на България и е известен с плодородната си земя и изобилие от подземни водни ресурси. Регионът има умерен климат с мека зима и горещо лято, което го прави идеален за земеделие. Подземните води в района обикновено се намират на дълбочина от 50 до 200 метра. Обичайно са с високо качество и са подходящи за пиене, напояване и други цели.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Разград и окръга?

Изграждането на сондаж за вода е процес на пробиване на дълбока дупка в земята за достъп до подпочвените води. В Разградска област сондажите са популярен метод за достъп до чисти, свежи подпочвени води. Процесът на пробиване включва използването на специализирано оборудване за пробиване на дупка в земята, обикновено на дълбочина от 50 до 200 метра или повече, в зависимост от конкретното местоположение и нуждите за осъществяване на проекта.

Сондажите в Разградска област предлагат няколко предимства, сред които:

  • Чистота на водата: Сондажите осигуряват достъп до чиста, прясна подпочвена вода, която не съдържа примеси и замърсители.
  • Рентабилност: Сондирането на сондажи е рентабилен начин за достъп до подземни води в сравнение с други методи като внос на вода или изграждане на пречиствателна станция.
  • Устойчивост: Сондирането е устойчив метод за достъп до подпочвените води, тъй като не изчерпва повърхностните водни ресурси.
  • Надеждност: След като сондажът бъде пробит, той може да осигури надежден източник на вода в продължение на много години с минимална поддръжка.

Геохидропроект ЕООД предлага широка гама от сондажни и ВиК услуги, за да задоволят нуждите на своите клиенти. Тези услуги включват:

  • Сондажи за битови и селскостопански цели;
  • Монтаж и поддръжка на помпи;
  • Анализ и обработка на водата;
  • Консултиране и управление на проекти.
Извършваме дейност във всички населени места в облсатта: Исперих, Кубрат, Лозница и други.

Какви са цените на геофизично проучване за вода в Разград?

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg