Изграждане на сондажи за вода в Русе и областта

Търсите професионално изграждане на содажи за вода в Русе и Русенска област? Екипът на Геохидропроект ЕООД има богат опит в северните райони и в частност Русенския. Населените места са богати на подземни водни маси, които се вливат в река Дунав и обикновено се изграждат сондажи с доста висок дебит.

В района на град Русе сондажите обикновено се изграждат за да се осигури достъп до подпочвени води за различни цели като питейна вода, напояване и промишлени процеси. Наличието голяма и пълноводна река в близост до града предразполагат за по-леснодостъпни подземни водни маси. Средната дълбочина за сондаж в областта е по-ниска и се изисква по-малко пробиване.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Русе и окръга?

Технологията по изграждането на сондажи за добив на вода е стандартна. Въпреки това, всеки парцел или имот може да има съвсем различни характеристики, що се отнася до подземни слоеве и локация на водните маси. За да избегнете получаването на така наречения сух сондаж е редно да направите необходимите проучвания предварително:

  • сканиране с георадар;
  • определяне на дълбочина;
  • определяне на дебит;
  • изследване качеството на водата.
Процесът по откриване на подземни води е критичен за изграждането на всяко хидротехническо съоръжение. За целта се изследва състава на скалните слоеве на няколко различни метри. Различните точки могат да се изследват до различна дълбочина

Какви са цените за геофизично проучване за вода в Русе?

За да се оопредели точката цена за изграждането на сондаж в Русенска или която и да е друга област, е необходима информацията от направените проучвания. Данните определят каква ще е конфигурацията и времето за работа на сондиращата техника. 

Геохидропроект ЕООД извършва дейност на територията на цялата Русенска област: Борово, Ветово, Глоджево, Мартен, Сеново и други.

Дълбочина Една точка Всяка следваща точка
До 100 метра
440 лв.
220 лв.
До 200 метра
660 лв.
330 лв.
До 300 метра
880 лв.
440 лв.
До 500 метра
1100 лв.
550 лв.
До 800 метра
2200 лв.
-

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg