Изграждане на сондажи за вода в област Смолян

Нашият екип от опитни сондажни специалисти използва модерно сондажно оборудване и техники за създаване на висококачествени сондажи в Смолян и околностите му. Ние внимателно оценяваме геоложките условия и хидрогеоложките данни на района, за да определим оптималното местоположение и дълбочина на сондажите. Нашият прецизен процес на пробиване осигурява максимална ефективност и добив на вода.

Разбирането на хидрогеоложките условия и поведението на подземните води е от решаващо значение за ефективното управление на водните ресурси. Нашият екип извършва цялостни оценки на подземните води, включително характеризиране на водоносен хоризонт, анализ на качеството на водата и измервания на дебита.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Смолян и окръга?

Всеки проект е уникален и ние адаптираме нашите методи за изграждане сондажи, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти. Независимо дали имате нужда от сондаж за домашни, селскостопански или промишлени цели, ние вземаме предвид фактори като търсене на вода, очаквано използване и геоложки характеристики, за да проектираме сондажна система, която отговаря на вашите нужди. Нашата цел е да осигурим устойчиво и дългосрочно решение за водоснабдяване.

Реките в Смолянска област играят важна роля в хидрологичния цикъл, като пряко влияят върху местните подземни водни ресурси. Тези реки действат като зони за презареждане, допълвайки подземните водоносни хоризонти с вода чрез естествени процеси на и филтрация. Разбирането на взаимодействието между реките и подземните води е от решаващо значение за устойчивото управление на водите.

Геохидропроек ЕООД извършва услуги във всички населени места в областта: Девин, Доспат, Златоград, Мадан, Неделино, Рудозем, Чепеларе и други.

Какви са цените за проучване и изграждане на сондажи за вода в Смолян?

Нашите услуги за изграждане на сондажи и подпочвени води в Смолян и околностите му предоставят устойчиви водни решения за различни приложения. Ние осъзнаваме значението на реките в региона и тяхното влияние върху подземните води. С нашия опит и усъвършенствани техники ние се стремим да предоставим висококачествени сондажи и ефективни стратегии за управление на подпочвените води, за да отговорим на разнообразните нужди от вода на нашите клиенти.

Цени за предварително геофизично проучване:

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg