Изграждане на сондажи за вода в Търговище и областта

Област Търговище се намира в североизточната част на България и е известна със своите земеделски дейности, включително производството на пшеница, царевица и слънчоглед. Регионът също е дом на няколко естествени минерални извора, което го прави популярна дестинация за туристите.

Подпочвените води в Търговишка област са предимно подземни артерии на река Дунав и е известно, че са с добро качество. Водата обикновено се намира на дълбочина от около 100 метра и обикновено се използва за пиене и напояване.

Сондажите са обичайна практика в област Търговище, особено за селскостопански и промишлени цели. Процесът на сондиране обикновено включва използване на сондажна платформа за пробиване на дупка в земята, докато се достигне нивото на водата. Дълбочината на сондажа може да варира в зависимост от конкретните нужди на клиента, но обикновено е между 50 и 200 метра.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Търговище и окръга?

Изграждането на сондажи за вода е рентабилна алтернатива на традиционните водоизточници като общински водоснабдителни системи, особено за мащабни селскостопански и промишлени операции. Те се считат за надежден източник на вода, дори по време на периоди на суша, когато други източници на вода може да са оскъдни. Имотите с достъп до сондажи често се считат за по-ценни, особено в селските райони, където водоснабдяването може да бъде проблем. Сондирането е устойчив и екологичен метод за достъп до подземни води, тъй като намалява зависимостта от източници на повърхностни води, които са уязвими на замърсяване и прекомерна употреба.

Какви са цените за изграждане на сондажи за вода в Търговище?

Като цяло, регион Търговище разполага с добро качество на подпочвените води, което го прави идеално място за изграждане на водоснабдителни сондажи. Те предлагат набор от предимства, включително рентабилност, надеждност, увеличена стойност на собствеността и екологична устойчивост. Ако се интересувате от сондажни услуги в област Търговище, свържете се с нашия екип. Цените са стандартни и варират според спецификите на проекта.

Геохидропроект ЕООД извършва услуги по изграждане на сондажи за вода във всички населени места в Търговишка област: Антоново, Опака, Попово и други.

Цени за предварително геофизично проучване за вода:

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg

Геохидропроект предоставя услуги във всички градове в Бургаска област:
Сондажи за вода – Омуртаг