Сондажи за вода в Омуртаг и околността

Омуртаг – живопиsen български град, който от години се бори с недостига на вода и е под воден режим. Ключът към изхода от тези ограничения може да се окаже в подземните води, които са разположени в недрата под града. Изграждането на функционални сондажи за вода може да се окаже най-доброто устойчиво решение за справяне с режима.

Процесът на сондиране в Омуртаг е щателно планирано дело, ръководено от хидрогеолози и сондажни инженери. Всичко започва с избора на места за сондиране, ръководени от цялостни геоложки проучвания и хидрогеоложки оценки. Целта е да се определят първокласни места за сондажи, които обещават обилно водоснабдяване.

Водният режим в Омуртаг - предизвикателства и перспективи

Докато Омуртаг умерен растеж, важността на устойчивите водоизточници става все по-очевидна. Изграждането на сондажи за вода може да се окаже най-ефективният и същевременно природосъобразен медот за справяне с нуждата от вода през цялото денонощие. Съвместните усилия на местните власти, индустриите и общността са жизненоважни за осигуряване на справедливо разпределение и отговорно използване на ресурсите на водните ресурси.

В заключение, сондажите в Омуртаг са нещо повече от практичност – те са жизненоважни за изграждане на условия, прилежащи за всички останали градове в страната. Чрез отговорно сондиране и устойчиво стопанисване на водите, Омуртаг може да гарантира стабилно водоснабдяване за бъдещите поколения.

Какви са цените за геофизично проучване за сондажи за вода в Омуртаг?

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg