Изграждане на сондажи за вода в Перник и областта

Като доверени специалисти по изграждане на сондажи и други хидротехнически съоръжения, ние предлагаме цялостни услуги за сондиране и оползотворяване на подземни води в област Перник, България. С дълбоки познания относно местните геоложки условия и значението на водните ресурси, ние осигуряваме надеждни и устойчиви решения за водоснабдяване. В това ръководство ще проучим процеса на сондиране и наличието на подземни води в Перник и околностите му, като същевременно ще подчертаем връзката между реките и подземните водоносни хоризонти.

Какво е характерно за изграждането на сондаж в Перник и окръга?

Област Перник, сгушена в западната част на България, показва различни геоложки характеристики, които оказват влияние върху наличието на подземни води. Районът е съставен предимно от седиментни скални образувания, включително варовик, пясъчник и глина. Тези образувания играят решаваща роля в съхранението и движението на подпочвените води, което ги прави фокус на нашите усилия за сондиране. Нашият опитен екип от сондажни специалисти използва съвременни сондажни техники за достъп до подземните водни ресурси.

Областта на Перник може да се похвали с богато изобилие от подземни води, отчасти благодарение на наличието на няколко реки, които допринасят за подземните водоносни хоризонти. Някои от големите реки в района са река Струма, река Искър и река Рилска. Тези реки не само служат като ценни водоизточници за различни цели, но също така допринасят за презареждането на подземните водни запаси.

Какви са цените за откриване на вода и сондажи в Перник?

В Геохидропроект сме специализирани в предоставянето на професионални услуги за сондиране и оползотворяване на изобилието от подземни води в Перник и региона. Нашият екип от експерти осигурява ефективни и устойчиви решения за водоснабдяване, съобразени с вашите специфични нужди. Като използваме подземните водоносни хоризонти и връзката им с реките, ние предлагаме надеждни водни ресурси, които поддържат широк спектър от приложения. Свържете се с нас днес, за да обсъдим вашите изисквания за сондиране и да отключите ползите от подпочвените води в област Перник. 

Извършваме услуги във всички населени места в областта: Батановци, Брезник, Земен, Радомир, Трън и други.

Цени за предварително геофизично проучване:

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg