Изграждане на сондажи за вода в Русе и областта

Търсите професионално изграждане на содажи за вода в Русе и Русенска област? Екипът на Геохидропроект ЕООД има богат опит в северните райони и в частност Русенския. Населените места са богати на подземни водни маси, които се вливат в река Дунав и обикновено се изграждат сондажи с доста висок дебит.

В района на град Русе сондажите обикновено се изграждат за да се осигури достъп до подпочвени води за различни цели като питейна вода, напояване и промишлени процеси. Наличието голяма и пълноводна река в близост до града предразполагат за по-леснодостъпни подземни водни маси. Средната дълбочина за сондаж в областта е по-ниска и се изисква по-малко пробиване.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж в Русе и окръга?

Технологията по изграждането на сондажи за добив на вода е стандартна. Въпреки това, всеки парцел или имот може да има съвсем различни характеристики, що се отнася до подземни слоеве и локация на водните маси. За да избегнете получаването на така наречения сух сондаж е редно да направите необходимите проучвания предварително:

  • сканиране с георадар;
  • определяне на дълбочина;
  • определяне на дебит;
  • изследване качеството на водата.
Процесът по откриване на подземни води е критичен за изграждането на всяко хидротехническо съоръжение. За целта се изследва състава на скалните слоеве на няколко различни метри. Различните точки могат да се изследват до различна дълбочина

За да се оопредели точката цена за изграждането на сондаж в Русенска или която и да е друга област, е необходима информацията от направените проучвания. Данните определят каква ще е конфигурацията и времето за работа на сондиращата техника. 

Геохидропроект ЕООД извършва дейност на територията на цялата Русенска област: Борово, Ветово, Глоджево, Мартен, Сеново и други.

Какви са цените за геофизично проучване за вода в Русе?

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg