Изграждане на сондажи за вода във Варна и областта

Ние в Геохидропроект ЕООД предлагаме първокласни сондажни услуги във Варна и областта. Нашите специализирани услуги са предназначени да посрещнат вашите нужди от водоснабдяване, независимо дали сте собственик на жилище, фермер или оперирате в индустриалния сектор. 

герб Варна

Варна, разположена на брега на Черно море, се гордее с богато геоложко разнообразие. Регионът се състои от мозайка от геоложки образувания, включително седиментни скали, варовик и различни водоносни хоризонти. Познаването на тази геоложка структура е от решаващо значение за използването на изобилието от подземни води в региона.

Нашият екип от хидрогеолози и сондажни експерти извършва задълбочена оценка на вашето местоположение във Варна. Тази прецизна оценка ни помага да определим най-добрите места за изграждане на сондажи за вода, като гарантираме, че се докосваме до устойчив и ефективен водоизточник.

Какво е необходимо за изграждане на сондаж във Варна и окръга?

Геоложкото разнообразие на Варна изисква съвременни сондажни техники. Използваме най-съвременно оборудване, включително методи за ротационно и ударно сондиране, за достъп до подпочвените води дори в трудни скални образувания. Нашият опит гарантира, че вашите сондажи ще бъдат пробити ефективно и ефективно.

Изграждаме сондажи във всички населени места във Варненска област – Аксаково, Белослав, Бяла, Вълчи дол, Девня, Долни чифлик, Дъгопол, Игнатиево, Провадия, Суворово и други.

Какви са цените за геофизичо проучване за вода във Варна?

За да се оопредели точката цена за изграждането на сондаж във Варненска област, е необходима информацията от направените проучвания. Данните определят каква ще е конфигурацията и времето за работа на сондиращата техника.

Проучването се извършва със скенер – на принципа на естествените потенциали. При два или повече обекта ще получите отстъпка.

По желание на клиента може да се извърши радиестезична проверка с багети на цена 100 лв. на декар.

Дълбочина Площ на проучването Цена
До 100 метра
Минимум 20 линейни метра
600 лв. (30 лева на линеен метър)
До 200 метра
Минимум 20 линейни метра
800 лв. (40 лева на линеен метър)
До 300 метра
Минимум 20 линейни метра
1000 лв. (50 лева на линеен метър)
До 500 метра
Минимум 20 линейни метра
2000 лв. (100 лева на линеен метър)
До 3000 метра
Минимум 20 линейни метра
10000 лв. (500 лева на линеен метър)

Цените са без ДДС. Плащането се извършва в брой преди започване на проучвателната дейност. Фактури се издават на място. 

Обади се

0876778357

Имейл

aureos2000@abv.bg

Геохидропроект предоставя услуги във всички градове в Варненска област:
Сондажи за вода – Провадия